پترونیوز : مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: با وجود نیروهایی پرتوان و متخصص در مجتمع، تامین کننده، بیمه کننده و تضمین کننده تولید مستمر حداکثری همراه با شرایط ایمن و حفظ محیط زیست و استاندارهای بهره برداری خواهیم بود.
علی اکبر شعبانپور اطمینان داد با هماهنگی و همکاری موجود در منطقه، تولید حداکثری گاز در پالایشگاه های پارس جنوبی ادامه می یابد.
وی تاکید کرد: شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی نقش بسیار مهمی در راه اندازی فازهای شش تا هشت و فازهای 9 و 10 داشته است.
سایه آلودگی از سر محیط زیست می رود
مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: با وجود گروه پژوهشی که در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی وجود دارد، سعی می کنیم بحث آلودگی و محیط زیست را در منطقه بهبود بخشیم.
شعبانپور در عین حال تحقق این امر را نیازمند عزمی جدی تمام شرکت ها در منطقه دانست.
وی استانداردهای زیست محیطی در ایران را مناسب تر از استانداردهای اروپایی ارزیابی کرد و گفت: سعی می کنیم تا شرایط زیست محیطی را به حد استاندارد برسانیم.
شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی مسئولیت بهره برداری از فازهای یک تا 10 پارس جنوبی را به عهده دارد و هم اکنون با پنج پالایشگاه 40 درصد گاز مصرفی کشور را تامین می کند.



